Направете вашето SPA посещение печелившо!

BeautyMed SPA предлага клубни карти на редовните клиенти, чрез които се получава допълнителна отстъпка от цените на услугите в SPA центъра както и информация за предстоящи събития, нови терапии и продукти.

Моля, попитайте някой от нашите служители на рецепция за бланка за карта. Просто попълнете нужната информация и оставете бланката на Рецепция. Ще получите BeautyMed SPA VIP карта с вашето име и персонален номер, чрез който ще фигурирате в нашата програма за бъдещи посещения.Картите са три вида – Classic VIP, Program VIP и Gold VIP.

Допълнителни ползи
BeautyMed SPA клуб ви предлага прост и лесен начин на работа. Вашата клубна карта ви дава допълнителна отстъпка от всяка услуга или пакет в BeautyMed SPA център за здраве и красота.
Клубните карти важат за всички центрове на BeautyMed SPA.

Очаквайте повече!
Ние ви предлагаме много повече от удобство с клубните карти. Кажете ни кога е вашата рожденна дата и ако участвате в BeautyMed SPA клуб ние ще ви помогнем да отпразнувате празника си със специален подарък. Не забравяйте да донесете картата си за да може да се възползвате от нашето предложение!

Оставете ни вашия email адрес и ще сте сред първите, които ще научават за новостите в SPA услугите, допълнителни предложения, нови промоции и продукти.
Присъединете се към BeautyMed SPA клуб още днес!