Ваучери за подарък

Имаме удоволствие да Ви представим най-новата услуга на BeautyMed SPA, която Ви дава възможност да разполагате с уникален подарък винаги и навсякъде и това да Ви струва стотинки.Това е услугата “Винаги Готов” даваща Ви възможност да подарявате всички продукти и услуги, които се предлагат центровете BeautyMed SPA, както и в новооткритата уелнес аптека United Natures.

BeautyMed SPA ви предлага ваучери за подарък за любимите ви хора

С този ваучер за подарък имате възможност да доставите истинско SPA изживяване на любим човек, като го зарадвате с процедура за лице или тяло по ваш избор. Вашият подарък може да съдържа персонално пожелание или послание.

Има възможност ваучерът да е за избрана от вас SPA процедура или пакет или за конкретна сума, която вие заплащате. По този начин човекът, на който подарявате сертификата за подарък може да си избере SPA процедура за лице или тяло или да изразходва тази сума за SPA продукти за домашна употреба.

Следните условия важат за ваучерите за подарък:

  • Сертификатът може да се използва за всяка услуга или козметичен продукт в BeautyMed SPA
  • Сертификатът е личен и не може да се преотстъпва
  • BeautyMed SPA не носи отговорност за изгубени сертификати
  • Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност или кредит
  • Сертификатът важи за срок от три месеца след закупуването му
Всички BeautyMed SPA ваучери за подарък се опаковат ръчно за да подарите един луксозен и уникален подарък! обри идеи за подарък можете да откриете сред нашите SPA услугиспецифични SPA пакети и комбинирани SPA пакети. Разгледайте и нашите предложения за SPA изживяване у дома с натурални продукти от о-в Бали.